Eco Nova na sajmu građevinarstva SEEBBE 2016.

Eco Nova kao generalni zastupnik je po prvi put predstavila na tržištu regiona značajnog proizvođača tehnologije za tretman otpadnih voda, kompaniju Starplast iz Italije. Kompanija Starplast je jedna od vodećih iz sektora na teritoriji Italije i istakla se svojim brzim rastom, kvalitetom proizvoda, timom iskusnih inženjera koji rade na konstantnom poboljšanju tehničkih rešenja i edukaciji stručne javnosti.
Menadžment kompanije Starplast je posetio sajam i upoznao se sa specifičnostima tržišta. Zahvaljujući velikom obimu proizvodnje i modalitetu proizvoda, te mogućnosti za lako i brzo kombinovanje standarnih elemenata, Starplast i Eco Nova iz Beograda nude brze odgovore na zahteve tržišta i rešenja u skladu sa projeknim zahtevima i ekološkim standardima.
Svojim izlaganjem na sajmu SEEBBE, Eco Nova je htela prikazati veliku paletu proizvoda za tretman otpadnih voda, upoznati širu javnost privrednih i privatnih korisnika sa mogućim tehničkim rešenjima za rešavanje problema otpadnih voda, a pored svega i entuzijazam zaposlenih što doprinose poboljšanju kvaliteta životne sredine, kako u Srbiji, tako i u regionu.