O nama

eco nova

Eco Nova je generalni distributer visokokvalitetnih uređaja za tretman otpadnih voda fabrike Starplast za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu.

Eco Nova je deo jednog novog i svetlijeg poglavlja koje je pred nama, a tiče se ekološkog razvoja Srbije i drugih zemalja u regionu. Eco Nova se bavi prečišćavanjem otpadnih voda i linijskom odvodnjom i nastavak je dugogodišnjeg rada u toj oblasti, vlasnika i osnivača firme. Sa namerom da na najbolji mogući način odgovori potrebama klijenata Eco Nova je pažljivo odabrala partnere – vrhunske proizvođače sa teritorije EU, koji spremno daju odgovor na sve zahtevnije ekološke standarde, a sa druge strane su cenovno prilagodljivi tržištu regiona.

Naša misija je da damo lični pečat očuvanju životne sredine u regionu, da budemo pristupačni, efikasni i kvalitetom usluga i proizvoda ostvarimo dugoročnu saradnju sa našim klijentima.

eco-nova-fabrika-starplast

Eco Nova i Starplast

eco-nova-logo-starplast

Kompanija Starplast je nastala 2007. godine i osnivaju je inženjeri sa 20-godišnjim iskustvom u sektoru prečišćavanja otpadnih voda. Iako mlada, kompanija Starplast ubrzo postaje lider na tržištu Italije, zahvaljujući inovativnom pristupu, tehnološkim unapređenjima proizvoda i prilagodljivosti rešenja raznim projektnim zahtevima, radi postizanja najboljeg efekta prečišćavanja.

  • Proizvodnja uređaja od PE sa tehnikom rotacionog livenja, istraživanja geometrije konstrukcije i kvalitet komponenti koje se koriste, garantuju efikasan i ekonomičan odgovor kroz sisteme za prečišćavanje, tretman i rekuperaciju voda.
  • Tehničko-komercjialni sektor čini mlad, dinamičan i preduzimljiv tim, koji osigurava brzu i profesionalnu uslugu za projektna rešenja, instalaciju, odabir proizvoda i brzu isporuku.
  • Veliki kapacitet proizvodnje i brza isporuka garant su za uspešnu saradnju i na najvećim infrastrukturnim i drugim građevinskim projektima.

Pogledajte sve naše proizvode ovde.